Oostende heeft niets te verliezen: "Het is aan Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 31 reacties
Oostende heeft niets te verliezen: "Het is aan Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de drie punten uit de wedstrijd tegen Lierse in de achterzak ontvangt Oostende woensdag Anderlecht. Het gevoel zit goed en de spelers willen de supporters maar al te graag verwennen met een knalprestatie tegen het grote Anderlecht.

Door Robby Morren

"Thuis kunnen we altijd iets meer, we hebben dat al getoond tegen Club Brugge. Tegen hen hadden we een punt moeten pakken. Tegen Standard kwamen we op voorsprong maar daar maakten we individuele fouten en was het over. We hebben dus toch al getoond dat we tegen de topploegen iets kunnen", vertelt Niels De Schutter in een gesprek met Voetbalkrant.com. 

De kustjongens zouden hun supporters heel graag de overwinning schenken tegen deze topper. "Het stadion is uitverkocht, we willen de supporters graag verwennen. Bovendien zit Anderlecht niet in zijn beste periode. We hebben niets te verliezen, het is aan Anderlecht. We zullen er vol voor gaan."

Jammer voor Suarez

Het uitvallen van Suarez is alleszins een groot gemis voor Anderlecht. Dat weet ook De Schutter. "Het is heel jammer voor Suarez en voor Anderlecht dat hij zwaar geblesseerd geraakte. Zoiets wens je niemand toe. Hij is een speler die in onze competitie toch een meerwaarde betekent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties