Reactie Hazard nuchter: "Niet echt met cijfers bezig"

Hazard nuchter: "Niet echt met cijfers bezig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard dikte zijn statistieken ook tegen AA Gent weer wat aan. De teller staat nu op 9 goals en evenveel assists, waardoor Hazard een voet heeft in 2 goals op 3 bij Essevee. Indrukwekkend, al blijft Hazard zelf nuchter.

"Ik wou dit seizoen mijn statistieken verbeteren. Dat was het doel voor dit seizoen en voorlopig zit ik op schema", herhaalde Hazard nog eens. "Maar ik hou de cijfers niet echt nauwgezet bij. Ze zijn belangrijk, maar er zijn nog belangrijkere zaken."

"Zoals alles geven voor de ploeg en blijven strijden", gaf Hazard aan. En het moet gezegd: dat Hazard bij het eerste doelpunt nog op zoek gaat naar een verloren gewaande voorzet van Habibou zegt misschien meer over hem dan de manier waarop hij zelf de 2-1 maakte. "Ik wil altijd tot het uiterste gaan, net als de hele ploeg."

Tegen een team als AA Gent - fysiek nog steeds zoekende, waardoor de wissels twintig minuten voor tijd al op waren - komt dat ook aan de orde: "Dit weekend kregen enkele spelers wat rust, waardoor ze nu weer fris zaten en we fysiek konden blijven spelen", refererend naar Naessens, Conté en Malanda die zaterdag op de bank zaten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties