Reactie Reza: "We verloren van onszelf"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Reza: "We verloren van onszelf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Reza Ghoochannejhad vierde zijn eerste minuten dit seizoen met een doelpunt, maar werd opmerkelijk genoeg uitgefloten bij zijn vervanging. Achteraf gebaarde de sympathieke Iraniër van krommenaas.

Sander De Graeve in Luik

Standard gaf de voorsprong na de goal van Reza al snel weg en ook de 2-1 smolt als ijs voor de zon. Twee gemiste punten dus voor de Rouches. "We verloren vandaag van onszelf, met alle respect voor Waasland-Beveren. We kregen nog voldoende kansen om te winnen, maar hebben het aan onszelf te danken."

"We lieten bij vlagen wel goed voetbal zien, maar na de 1-0 en de 2-1 zakte het telkens terug in elkaar. We gingen te laag spelen en nodigden de tegenstander zo uit om aan te vallen. We moesten er 90 minuten voor gaan en niet denken dat het 'maar' Waasland-Beveren was", geeft Reza onderschatting aan.

"Weet niet of ze op mij floten"

Na een lange afwezigheid kon de spits toch een doelpunt lukken. "Jammer dat we maar gelijkspelen, maar voor mij persoonlijk is het wel lekker, die goal. Na vier maanden mocht ik opnieuw spelen. Het waren mijn eerste minuten in competitie, al speelde ik wel in Europa."

Reza werd door de fans toch op een fluitconcert getrakteerd bij zijn wissel. "Ik weet niet of dat op mij bedoeld was. Dat is ook niet belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties