NAC op rand van (financiële) afgrond?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
NAC op rand van (financiële) afgrond?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is vijf voor twaalf in Breda. NAC kampt immers met financiële problemen en heeft dringend vier miljoen euro over. Lenen is een optie, maar dan blijft er enkel een financiële put over.

NAC heeft op korte termijn vier miljoen euro nodig om te overleven. Dat laat Voetbal International weten. De geelhemden kampen momenteel met een structureel tekort van twaalf miljoen euro en hebben dringend vier extra miljoenen nodig om structureel ‘gezond’ te blijven.

De Brabanders zijn inmiddels in gesprek met investeerders die eerder al zo’n zeven miljoen euro in de club pompten. Een gerucht dat ook wordt bevestigd door algemeen directeur Justin Goetzee. “Geld lenen om je liquiditeit te versterken is een optie, maar er zijn alternatieven. Het is de bedoeling om de achtergestelde lening te gaan omzetten in een aandelenoptie.”

Eén ding is zeker: er wachten enkele moeilijke maanden in Breda. Op sportief gebied zijn er (voorlopig) geen problemen. De geelhemden kamperen momenteel op een veilige negende stek in de Eredivisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties