Discussie binnen Barcelona: Ter Stegen of Courtois

Caroline Tonnelier
| 22 reacties
Discussie binnen Barcelona: Ter Stegen of Courtois
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals bekend is Barcelona op zoek naar een opvolger voor doelman Valdés, die na dit seizoen de club verlaat. De namen van Ter Stegen en Courtois worden het meest genoemd, maar intern lijkt men het bij de Catalaanse club voorlopig niet eens te raken over de keuze.

Volgens Marca geeft sportief directeur Zubizarreta de voorkeur aan Ter Stegen als toekomstig doelman bij Barcelona, terwijl Sandro Rosell liever Courtois naar Catalonië zou halen. Zubizarreta nam vorige week al contact met de makelaar van Ter Stegen.

In het voordeel van de Duitser spreekt in elk geval de lagere transferprijs, die geschat wordt op tien miljoen euro. Anderzijds kent Courtois de Spaanse competitie al en ligt hij goed bij de supporters. Ook bewees de Belg al dat hij met de druk van het spelen bij een topclub kan omgaan.

Overigens circuleert ook een derde naam als mogelijke opvolger voor Valdés. Volgens El Mundo Deportivo zou Pepe Reina dicht bij een transfer naar Barcelona staan. De 31-jarige Spanjaard wordt door Liverpool momenteel verhuurd aan Napoli en zou voor vijf miljoen euro kunnen vertrekken, aldus de Catalaanse sportkrant. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties