Duits international maanden aan de kant

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Duits international maanden aan de kant
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Dortmund-speler Ilkay Gündogan zal zeker tot na de winterstop niet inzetbaar zijn voor zijn club. De middenvelder blijft sukkelen met een vervelende rugblessure.

De Duitser liep zijn blessure op in de interland tegen Paraguay ergens midden augustus.  Sindsdien speelde de 23-jarige Gündogan geen minuut meer in het shirt van Dortmund. Gündogan reageerde teleurgesteld op het zware verdict. “Ik hoop in het nieuwe jaar opnieuw inzetbaar te zijn. Het WK komt normaal gezien niet in het gevaar”, zegt hij in de Duitse media.

Ook voor Dortmund-trainer Jürgen Klopp is de afwezigheid van Gündogan een streep door de rekening. De Duitse coach ging er van uit dat de blessure meeviel, maar hij komt bedrogen uit.

Ondanks de blessure van de middenvelder gaat het goed met Dortmund. Die Borussen staan op de tweede plaats in de Bündesliga op amper een puntje van leider Bayern München. In de Champions League staan de geelhemden aan de leiding in groep F. Ze hebben evenveel punten als Arsenal en Napoli. Woensdag ontvangt Dortmund de troepen van Arsène Wenger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties