Standard-speler opnieuw weggestuurd bij jonge Duivels

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Standard-speler opnieuw weggestuurd bij jonge Duivels
Foto: © SC

Johan Walem heeft Ibrahima Cissé voor een tweede op amper een half jaar tijd weggestuurd van een stage met de nationale beloften. Het is evenwel niet duidelijk of de speler van Standard dit keer wel écht disciplinair gestraft werd.

De enige reactie van de entourage van de jonge Duivels luidt als volgt: “Op het wedstrijdblad mogen maar achttien namen. De staf moest een knoop doorhakken en Cissé viel uiteindelijk af als negentiende man. Daarom was het beter dat hij terugkeerde naar zijn club”, aldus persverantwoordelijke Pierre Cornez aan La Meuse.

Maar daar nam de krant geen genoegen mee. Volgens La Meuse is er dan ook meer aan de hand. Er doet immers een verhaal de ronde dat Cissé opnieuw om disciplinaire redenen zou weggestuurd zijn. Bij de tactische bespreking zou hij niet aandachtig genoeg geweest zijn, waarop Walem hem naar zijn kamer stuurde.

Niet de eerste keer
Als het hele verhaal klopt is het inmiddels de tweede keer dat Cissé wordt weggestuurd bij de nationale beloften. Eerder werd hij – net als Michy Batshuayi – betrapt met meisjes op zijn kamer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties