Reactie Hevige mist zorgde voor afgelasting in Hoogstraten: "Scheids had niets kunnen zien"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Hevige mist zorgde voor afgelasting in Hoogstraten: "Scheids had niets kunnen zien"
Foto: © SC

Geen voetbal gisteren in Hoogstraten, waar de wedstrijd tegen Visé werd afgelast omwille van de hevige mist. Ruben Tilburgs, speler van de thuisploeg, toonde begrip voor de beslissing: "Het is jammer, maar de wedstrijd werd terecht afgelast."

De wedstrijd tussen Hoogstraten en Visé was er nochtans één met hoge inzet. Nummer vijftien Hoogstraten wilde afstand nemen van de hekkensluiter, maar de wedstrijd laat nu nog even op zich wachten. “Jammer, maar de wedstrijd werd uiteindelijk wel terecht afgelast.”

“Twee hoeken van het veld waren zeer mistig en het was bijgevolg onmogelijk geweest voor de arbitrage om alles goed te kunnen beoordelen. Stel je voor dat zo’n belangrijke wedstrijd als gisteren dan beslist wordt door een discutabele fase, allemaal door die mist.”

"Moeten ons nu opladen voor wedstrijd tegen Antwerp"

Tilburgs geeft tot slot nog aan dat Hoogstraten nu gewoon rustig moet verder werken naar de volgende opdracht, tegen Antwerp. “We moeten ons opladen voor die wedstrijd en het wordt bovendien dringend tijd dat we punten beginnen sprokkelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties