De Koster blijft rustig: "Sportieve evaluatie Chelsea afwachten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
De Koster blijft rustig: "Sportieve evaluatie Chelsea afwachten"
Foto: © SC

Het transferdossier rond Kevin De Bruyne is de laatste dagen een gloeiend heet onderwerp. De Rode Duivel lijkt een contract te kunnen ondertekenen bij een club in quasi elk land. Maar hoe zit de vork nu precies in de steel?

Door Cédric De Volder

Kevin De Bruyne verzeilde de voorbije weken op een dood spoor bij Chelsea. Vooral José Mourinho lijkt geen zin te hebben om de kwaliteiten van de Rode Duivel te erkennen en dropt hem dan maar op bank of tribune. Maar met het WK voor de deur is het echter van levensbelang dat The Kid aan spelen toekomt.

De voorbije dagen was het KDB-dossier dan ook brandend actueel. Atlético Madrid, VfL Wolfsburg, Borussia Dortmund, Queens Park Rangers, Fenerbahçe, RSC Anderlecht en wellicht nog vele andere clubs lieten uitschemeren wel iets in de Oost-Vlaming te zien. Bovendien goot Marc Wilmots nog wat olie op het vuur door te verkondigen dat hij verwacht dat alle Rode Duivels een basisplaats dienen te hebben bij hun club.

"Ik wil geen polemiek opstarten"

Patrick De Koster blijft echter ijzig kalm onder de hele heisa. “Kevin en ik wachten momenteel de sportieve evaluatie van Chelsea af”, aldus de zaakwaarnemer in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Pas daarna is het aan de orde om eventuele alternatieven te gaan bekijken.”

“Maar het is niet meer dan logisch dat er interesse is van enkele clubs", besluit De Koster. “Er kwamen al enkele aanbiedingen binnen, maar ik wil geen namen kwijt. Op die manier wordt er een polemiek opgestart. Bovendien riskeer ik dan een telefoontje van een club omdat ik hen vergat te vermelden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties