De Zeeuw reageert: "Fluitconcerten deden me wel iets"

De Zeeuw reageert: "Fluitconcerten deden me wel iets"
Foto: © SC

Demy de Zeeuw heeft een seizoen met ups en downs, maar op dit moment zit de Nederlander duidelijk in een opwaartse spiraal. De strubbelingen na de match in Lissabon zijn vergeten, maar het heeft toch sporen nagelaten bij de middenvelder.

De Zeeuw nam na de match tegen Benfica de tactiek van zijn trainer zwaar op de korrel. Van den Brom toonde zich echter niet rancuneus en De Zeeuw lijkt nu zijn basisplaats beet te hebben. "Ik ben niet vergeten dat meneer Van Holsbeeck na Benfica zei dat hij nog altijd wachtte op de De Zeeuw van bij Ajax. Terwijl ik haast een jaar niet had gevoetbald en nooit echt mijn kans heb gekregen. Op dat moment vond ik dat een onterechte opmerking van de manager", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

De Zeeuw vormt momenteel een driehoek met Kljestan en Milivojevic en die draait. "Ik doe niets anders dan een paar weken geleden. Mensen zoeken een reden achter alles. Als het slecht gaat, komt dat omdat alle spelers met koptelefoons in de bus zitten", aldus de man die het zwaar te verduren kreeg van de supporters. "Het deed mij wel iets, ja. Maar er zijn nu eenmaal spelers die sneller fluitconcerten over zich heen krijgen."

"Ik kan de supporters zelfs niets kwalijk nemen. Als je honderd keer in de kranten leest De Zeeuw is slecht, dan ga je dat als supporter overnemen. Daarom voelde ik mij verplicht om na de wedstrijd tegen Benfica te reageren. Ik vond het niet correct dat ik telkens als enige werd afgemaakt in de media."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties