Lukaku biedt excuses aan: "Ik had het niet moeten doen"

Joris De Wolf
| 16 reacties
Lukaku biedt excuses aan: "Ik had het niet moeten doen"
Foto: © SC

Romelu Lukaku heeft zich geëxcuseerd voor zijn uitlatingen op Twitter na de wedstrijd tegen Liverpool waarin hij tweemaal scoorde. De Belgische pers vond dat Lukaku er een matige wedstrijd had opzitten, waarop de bonkige spits in de tegenaanval ging op de sociale netwerksite.

Enkele Belgische media vonden dat Lukaku een moeilijk eerste uur kende en dat hebben ze ook in hun verslag vermeld. Lukaku vond dat niet kunnen en zond enkele tweets de wereld in waarop hij bitterhard was voor de Belgische pers. “Sommige media in België gunnen hun landgenoten niets. Niet te vergeten dat in Engeland niet altijd even scherp wordt verdedigd #BenJeSerieus?!?”

Lukaku heeft nu zijn spijt betuigd in een tweet aan het adres van La Dernière Heure. “De mensen vergeten wel eens dat ik nog maar twintig jaar oud ben. Ik heb kwaad gereageerd op Twitter, ik had dat niet moeten doen. Maar je mag ook mijn situatie niet vergeten. Het doet pijn als ik van heel wat mensen positieve reacties krijg en dan in de pers wordt afgebroken. Ik woon alleen in Engeland en ik heb de voorbije maanden heel wat inspanningen gedaan om beter te zijn dan vorig seizoen.”

“Mijn kritiek aan het adres van de Belgische pers wil niet zeggen dat ik niet meer mat hen zal praten, integendeel. Ik respecteer het feit dat iedereen zijn eigen mening heeft. Sommige kritieken maken me zelfs sterker.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties