"Ik verwacht Mpenza niet meer terug voor de winterstop"

Joris De Wolf
| 8 reacties
"Ik verwacht Mpenza niet meer terug voor de winterstop"
Foto: © SC

Eendracht Aalst is bezig aan een anoniem seizoen in tweede klasse. Afgelopen weekend speelden de troepen van Chris Janssens 0-0 gelijk tegen Dessel Sport. "We willen zeker en vast de kern behouden naar volgend seizoen toe, met de winterstop gaan we niet zot doen."

De Ajuinen zijn aan een indrukwekkende reeks bezig. De laatste acht competitiewedstrijden verloren ze maar een keer. Toch is niet alles positief. Aanvallend stelt de ploeg teleur, in zeventien wedstrijden scoorden ze maar negentien keer. Slechts een handvol ploegen doet slechter.

Wachten ze in Aalst op reddende engel Emile Mpenza? “Emile heeft enkele weken geleden tijdens de training een trap op zijn knie gekregen”, zegt Aalst-trainer Chris Janssens in een gesprek met Voetbalkrant.com. Hij is nu volop aan het revalideren, maar ik verwacht hem niet terug voor de winterstop.”

"Geen reden tot paniek"

“Er is geen reden tot paniek. Hadden we de wedstrijd tegen Dessel Sport gewonnen, dan stonden we op een punt van Westerlo om de tweede periodetitel te veroveren. Ik denk niet dat we echt nood hebben aan een versterking van ons aanvallend compartiment.”

"Geen sprake van Wesley Sonck of Wouter Moreels"

De laatste maanden doken de namen van Wesley Sonck en Wouter Moreels op om het aanvallend probleem in het Pierre Cornelisstadion op te lossen. “Daar is niets van aan. We gaan deze winter normaal geen transfers doen. Het kan natuurlijk altijd dat er een appel uit de kast valt, maar die kans schat ik klein. We mikken vooral op volgend seizoen. We willen onze kern behouden en als het kan nog enkele versterkingen bijhalen”, besluit Janssens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties