Been: "Ons spiegelen aan Ajax tegen Barcelona"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Been: "Ons spiegelen aan Ajax tegen Barcelona"
Foto: © SC

Morgen staat Genk voor een belangrijke wedstrijd in de Europa League tegen Dinamo Kiev. Bij winst kunnen de Limburgers zich verzekeren van Europese overwintering. Mario Been beseft dat het geen makkelijke opdracht wordt en hoopt op revanche na de vernedering in Oostende.

De Nederlandse coach vertelt op de website van Genk dat hij morgen voluit voor de winst wil gaan tegen Kiev. Hij hoopt daarbij op de steun van de twaalfde man. Been is zich echter bewust van het Oekraïnse gevaar. “Wij spelen tegen de kampioen van de counter: een ploeg die heel snel kan omschakelen en die beschikt over veel talent.” Hij benadrukt het dan ook het belang van een goede organisatie.

De Nederlander hoopt dat zijn ploeg op revanchegevoel presteert morgenavond. Been put alvast moed uit de knappe overwinning van Ajax gisteren tegen Barcelona: “Als ik zie wat Ajax dinsdagavond liet zien tegen Barcelona dan moeten wij ons daar aan spiegelen en het veld opgaan met maar één gedachte: ons plaatsen voor Europa.”

De Ceulaer in kern, Kara wellicht in de basis

Intussen maakte de coach ook zijn kern voor de wedstrijd van morgenavond bekend. De Ceulaer, die vooraf twijfelachtig was, is er opnieuw bij. In de verdediging kan Kara, die voorlopig geschorst is in de competitie na zijn rode kaart tegen Anderlecht, wellicht rekenen op een basisplaats. Limbombe is er nog steeds niet bij in de wedstrijdkern. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties