Reactie De fauw glundert na zege in Engeland: "Nu proberen af te maken in Brugge"

De fauw glundert na zege in Engeland: "Nu proberen af te maken in Brugge"
Foto: © SC

Zulte Waregem ging donderdagavond op een diefje winnen bij Wigan. Aanvoerder Davy de Fauw glunderde na afloop van de partij, maar gaf eerlijk toe dat het een ietwat onverhoopte zege was. "Maar alleen de drie punten tellen", aldus de rechtsachter aan Sporza.

Essevee speelde een goeie eerste helft, maar moest zich na de pauze vooral focussen op zijn verdedigende werk. In extremis bezorgde Junior Malanda de fusieclub alsnog de volle buit. “We hebben vanavond nogmaals bewezen dat we mentaal heel sterk staan”, begint De fauw.

“Wigan speelde vooral op enthousiasme en het eerste kwartier werden we echt wel overlopen. We hebben altijd getracht om te blijven voetballen, maar dat was allesbehalve makkelijk. Maar we hebben onze sterkte – terugkeren na een achterstand – nogmaals bewezen.”

"De zege is misschien ietwat gestolen, maar ik ben toch enorm blij"

De skipper van Essevee gaf ook eerlijk toe dat de zege – gezien het verloop van de wedstrijd – ietwat onverhoopt was. “De zege is misschien ietwat gestolen, maar ik ben hoe dan ook enorm blij met de drie punten. Nu gaan we het op de laatste speeldag in Brugge (tegen Rubin Kazan, nvdr.) proberen af te maken. Het zou een enorme verrassing zijn als Zulte Waregem Europees kan overwinteren”, besloot De fauw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties