Van den Brom duidelijk: "De Zeeuw maakt zich stilaan onmogelijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Van den Brom duidelijk: "De Zeeuw maakt zich stilaan onmogelijk"
Foto: © SC

De dagen van Demy de Zeeuw bij RSC Anderlecht lijken geteld. De Nederlander uitte afgelopen week opnieuw zijn ongenoegen in de media. En daar kan John van den Brom niet mee lachen.

John van den Brom koos afgelopen woensdag voor Cheikhou Kouyaté, Guillaume Gillet en Dennis Praet op het paars-witte middenveld. Na afloop van de partij tegen SL Benfica foeterde Demy de Zeeuw op zijn landgenoot. En daar kan de Amsterdammer niet mee lachen.

“Ik ben niet tevreden over de prestaties van De Zeeuw”, legt van den Brom uit. “Anders had ik hem niet naast de ploeg gezet, hé. Hij ziet zichzelf telkens opnieuw als een slachtoffer, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik ben er dan ook niet mee opgezet dat hij opnieuw via de pers gaat communiceren.”

Een scheiding tussen Anderlecht en de voormalig Nederlands international lijkt dus steeds dichterbij te sluipen. “Hij maakt zichzelf min of meer onmogelijk door te roepen, maar niet te presteren. Ik moet je niet uitleggen dat het dan lastig wordt zeker? Maar ik wil niet gaan vooruitlopen op de zaken. Al is het natuurlijk jammer dat hij zijn lesje (de Zeeuw uitte eerder al zijn ongenoegen in de media, nvdr.) niet geleerd heeft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties