Betis laat zich in slotfase nog verrassen

Joris De Wolf
| 1 reacties

Real Betis, de hekkensluiter in de Spaanse Primera Divison, heeft op de vijftiende speeldag 2-2 gelijk gespeeld tegen de voorlaatste in de stand, Rayo Vallecano. Door dit gelijkspel blijf Betis laatste met tien punten

Bij de thuisploeg stond voormalig Club Brugge-speler Jordi Figueras 90 minuten op het veld. Hij zag hoe zijn ploegmaat Antonio Amaya er op het halfuur 1-0 van maakte. Na de koffie kwamen de bezoekers langszij via een doelpunt van Bueno.

Na de rust was het voor de supporters van de thuisploeg een tijdje wachten op het bevrijdende doelpunt. Pas tien minuten voor affluiten scoorde Joan Verdú de 2-1. De supporters van Betis vierden al de overwinning, maar in de absolute slotfase scoorde opnieuw Bueno de 2-2. Betis blijft zo laatste in de stand, met twee punten achterstand op het duo Almería en Real Valladolid.