Reactie Buysse: "Ik had die tackle niet moeten doen"

Buysse: "Ik had die tackle niet moeten doen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Buysse kende een moeilijke avond tegen Anderlecht. Eerst moest hij opboksen tegen Bruno, die duidelijk in vorm zat en dan wisselde Acheampong nog eens van flank en daarbij moest hij aan de noodrem gaan hangen.

Nochtans stond de organisatie van Cercle de eerste helft als een huis. "Ok, we hebben niet veel weggegeven, maar aanvallend hebben we ook niet veel kunnen doen in de eerste helft", aldus Buysse. "Op Anderlecht moet je efficiënt zijn. Als die kans van 'Greg' (Mertens) was binnengegaan, was het een ander verhaal geweest. Maar dan zie je dat Anderlecht wel de klasse heeft om zo'n match met een flits nog naar zich toe te trekken."

Het had al vroeger afgelopen kunnen zijn, maar de penalty die Buysse veroorzaakte door Acheampong neer te leggen, leverde geen doelpunt op. "Hij is zo verschrikkelijk snel. Ik dacht dat hij de bal kwijt was, maar dan zie ik dat hij er los naartoe spurt. Maar ik had die tackle nooit mogen doen. Ik was beter meegelopen. Maar goed, ze scoren er weer niet. En wij kunnen wel vertrouwen putten uit onze prestatie hier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties