Villas-Boas gelooft in onze landgenoten

Joris De Wolf
| 2 reacties
Villas-Boas gelooft in onze landgenoten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur moet het deze namiddag opnemen tegen Manchester United. Trainer van the Spurs André Villas-Boas dropt met Jan Vertonghen, Moussa Dembélé en Nacer Chadli drie landgenoten in de basis. Bij United zit Fellaini op de bank.

De wedstrijd tussen de twee topploegen dient zich aan als een interessante partij. Tottenham Hotspur heeft voor zijn eigen fans heel wat goed te maken na de 6-0 pandoering op de vorige speeldag tegen Manchester City. Ook United pakt best nog eens de drie punten om de kloof met de top niet te groot te laten worden.

Bij Tottenham is Jan Vertonghen een certitude in de verdediging. Hij miste dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Ook Moussa Dembélé mag regelmatig opdraven van zijn Portugese coach. De basisplaats voor Nacer Chadli kan je dan weer een verrassing noemen. De voormalige speler van FC Twente kwam nog maar vier keer in actie in een competitieduel. De laatste keer dateert al van eind september. 

Bij Manchester United start onze landgenoot Marouane Fellaini op de bank. Adnan Januzaj zit niet in de selectie voor de belangrijke wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties