Reactie Van den Brom: "Hoe vaak hebben we onszelf al in de problemen gebracht?"

Van den Brom: "Hoe vaak hebben we onszelf al in de problemen gebracht?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom was blij met de overwinning, maar ook met het doelpunt van Aleksandar Mitrovic. De Serviër kreeg heel wat kritiek, maar scoorde in de slotfase een heel belangrijk doelpunt.

"Mitrovic kreeg veel kritiek, zowel intern als extern, maar dat was ook voor een deel terecht", aldus Van den Brom. "Dan is het knap dat zo'n jongen van 19 mentaal overeind blijft en in de slotfase zo'n belangrijk doelpunt scoort."

Over Massimo Bruno was de Nederlander ook tevreden, maar de gemiste penalty begint bijna voor een depressie te zorgen bij Van den Brom. "Wat wil je dat ik daar nog over zeg? Ik heb er gewoon geen woorden voor. Echt triest. Bruno zat nochtans uitstekend in de partij; hij was onze beste man. En Mitrovic moet die bal niet komen opeisen. Bruno was aangeduid als strafschoppennemer, dan moet hij dat niet doen."

Ook de tegengoal zorgde voor een noot van kritiek. "Ik had zo gehamerd om in de organisatie te blijven. En toch ging het weer fout. Mbemba stapte uit en dan moet je opnieuw beginnen. Hoe vaak hebben we onszelf nu al niet in de problemen gebracht?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties