Benteke verrassend op de bank bij Aston Villa

Leander Mespreuve
| 5 reacties
Benteke verrassend op de bank bij Aston Villa
Foto: © SC

Tussen al het bekervoetbal door staat in Engeland de veertiende speeldag van de Premier League op het programma. Alweer een kans voor enkele Rode Duivels om hun coach te overtuigen van hun kwaliteiten.

Leider Arsenal neemt het thuis op tegen Hull City, de ploeg die vorig weekend Liverpool klein kreeg. Thomas Vermaelen moet tevreden zijn met een plaats op de bank.

Drie Belgen ook in actie vanavond op Old Trafford. Marouane Fellaini speelt tegen zijn ex-ploeg en heeft een knalprestatie nodig om de supporters te overtuigen van zijn kunnen, Januzaj start op de bank. Bij Everton staan zowel Lukaku als Mirallas in de basis.

Eden Hazard gaat vanavond met Chelsea op bezoek bij Sunderland. Kevin De Bruyne kreeg afgelopen week hoopgevende signalen van zijn coach, maar moet ook vanavond tevreden zijn met een statuut als invaller.

Bij Liverpool uiteraard Mignolet onder de lat. Ze krijgen het bezoek van Norwich. Bij Manchester City, dat op bezoek moet bij West Bromwich Albion, is kapitein Kompany fit, maar start niet in de basis.

Tottenham moet het vanavond stellen zonder Rode Duivel Moussa Dembele. Hij moet geblesseerd afhaken voor het duel met Fulham. Jan Vertonghen en Nacer Chadli worden wel in de basis verwacht.

De verrassing van de avond valt te noteren in Southampton, waar Aston Villa op bezoek is. Rode Duivel Christian Benteke zit in een vormdip en moet dit vanavond bekopen met zijn basisplaats. Kozak neemt zijn plaats in.

Overige wedstrijden:

Crystal Palace  - West Ham United
Swansea – Newcastle
Stoke – Cardiff
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties