Kan ook Waasland-Beveren Anderlecht in problemen brengen?

Kan ook Waasland-Beveren Anderlecht in problemen brengen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste wedstrijd van deze speeldag is Anderlecht-Waasland-Beveren. De jongens van Bob Peeters hebben dringend een opkikker nodig, maar dat hebben die van John van den Brom ook na de bekeruitschakeling. We verwachten dan ook een wedstrijd tussen twee nerveuze ploegen.

Waarschijnlijk wordt er bij Anderlecht weer gesleuteld aan het elftal. Iedereen is fit. Andy Najar zou wel eens een basisplaats kunnen krijgen na zijn goede prestatie in de Beker. Daardoor zou Bruno dan opschuiven naar de linkerflank. Centraal hoeven er niet veel verrassingen verwacht te worden: Praet-Kljestan en Gillet zullen het middenveld bevolken.

Bij Waasland-Beveren komt Dalibor Veselinovic misschien wel voor de eerste keer aan de aftrap tegen zijn moederclub. Bij Kortrijk en Beerschot stond er immers een clausule in zijn contract dat hij niet mocht aantreden tegen paars-wit. Door de blessure van Oumarou krijgt hij waarschijnlijk zijn kans.

Wie wint vanavond?

Kan Waasland-Beveren Anderlecht verrassen? In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 599,4 euro op! Denk je eerder dat Anderlecht aan het langste eind trekt? Dan mag je 69,6 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je wedtegoed van 60 euro veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties