Burgemeester Wommelgem laat alle Beerschot-Wilrijk-supporters binnen

Burgemeester Wommelgem laat alle Beerschot-Wilrijk-supporters binnen
Foto: © SC

De burgemeester van Wommelgem is niet van plan bepaalde supporters van Beerschot-Wilrijk uit zijn stadion te weren voor de match tegen Ternesse van dit weekend. Ook de fans die in het verleden een stadionverbod opliepen, zijn dus welkom.

Burgemeester Frank Gys volgt dus niet het voorbeeld van zijn collega van Lille, die verbood wel de fans met een stadionverbod om de partij bij te wonen.

"Als burgemeester van Wommelgem heet ik u van harte welkom op de velden van Ternesse aanstaande zondag", schrijft Gys in een open brief aan de Beerschot-Wilrijk-aanhang. "Persoonlijk geloof ik er zeer sterk in dat feiten uit het verleden niet mogen blijven meespelen en daarom heb ik besloten om geen plaatsverbod uit te vaardigen voor bepaalde supporters. Ik reken dan ook op wederzijds respect."

"Ik kijk al uit naar de fantastische sfeer die jullie vaak meebrengen en hoop samen met vele anderen op een aangename zondagnamiddag. Moge de beste winnen en het zal u niet verbazen dat ik stiekem hoop op een puntendeling."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties