Jonkies Racing Genk er klaar voor: "Dit zijn kansen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Jonkies Racing Genk er klaar voor: "Dit zijn kansen"
Foto: © SC

Een opvallend jonge kern van Racing Genk maakte de stap richting Thun voor een overbodig duel in de Europa League. Diverse jongeren zullen hun kans krijgen in de selectie. En ze zijn er allemaal klaar voor, zoveel is duidelijk.

Siebe Schrijvers mocht zelfs opdraven voor de persconferentie gisteren. "Het is een hele eer om te mogen starten op zo'n jonge leeftijd", was Schrijvers duidelijk. Hij staat vermoedelijk met Jelle Vossen in de spits morgenavond: "Van hem leer ik heel veel, hopelijk klikt het ook goed op het veld."

Ook Pieter Gerkens kijkt uit naar de match: "Het is nooit makkelijk voor een jongere om door te breken, maar het kan soms snel gaan. Ik denk niet dat ik al ontgoocheld heb tot nu toe. Dit zijn kansen die je moet nemen", aldus Gerkens in Het Nieuwsblad.

Vossen zelf heeft alvast vertrouwen in de youngsters. "Ze moeten hun mannetje kunnen staan", liet hij optekenen in het Belang van Limburg. "Ze kunnen goed voetballen en hebben de juiste ingesteldheid. Pieter Gerkens is zelfs een stadsgenoot uit Bilzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties