Van Geneugden: "Commotie doorspoelen tegen Oostende"

Van Geneugden: "Commotie doorspoelen tegen Oostende"
Foto: © SC

Ronny Van Geneugden zat de voorbije dagen met meer in het hoofd dan enkel de zorgen om het klassement. Na het 'geval Ruytinx' moest hij zich ook focussen op mentaal oplapwerk.

Van Geneugden moest even het brandje blussen. "Ik heb maandag met de groep daar even over gepraat voor de training. Ik vond dat ook nodig op dat moment", aldus de trainer van OHL bij Voetbalkrant.com. "Vanaf dinsdag hebben we dan de focus op Oostende gelegd. We haalden 7 op 9 in onze voorbije drie thuismatchen, die lijn wil ik doortrekken. Dat is één. Ten tweede wil ik die stap maken in het klassement en ten derde wil ik die commotie van de voorbije week doorspoelen op het veld. OHL kwam nu negatief in de pers. Ik wil dat we er weer inkomen voor onze sportieve prestaties."

Van Geneugden laat Ruytinx uit de kern voor de wedstrijd tegen de kustjongens, maar daar wil hij niet verder op ingaan. "Ik beperk me tot het officiële standpunt dat de club naar buiten bracht", laat hij weten. "Maar het is logisch dat Bjorn aangeslagen was deze week. Zeker als je privé-leven nog eens er bij betrokken wordt. Verder wil ik daar niet te veel over zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties