Reactie Odoi: "Vervecken zei dat ik mocht kiezen: hands of gevaarlijk spel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Odoi: "Vervecken zei dat ik mocht kiezen: hands of gevaarlijk spel"
Foto: © SC

Denis Odoi werd door de schorsing van Patosi op de rechtsbuiten gedropt. Van daaruit kwam hij tot scoren, maar Vervecken keurde het doelpunt af. Verder voelt hij zich nog steeds beter op de linksachter.

Sander De Graeve in Lokeren

Denis, je stond op een nieuwe positie vandaag, hoe beviel dat?

"Ik snapte het eerst niet op training, maar toen herinnerde ik me de schorsing van Patosi. Ik denk dat de trainer ook een beetje het loopvermogen van Oussalah wou opvangen. Ik speel toch liever linksachter. Buiten mijn goal bracht ik aanvallend te weinig bij."

Dat doelpunt werd afgekeurd, wat gebeurde er?

"Ik had in de gaten dat Pavlovic me niet zag aankomen en trapte de bal binnen. Blijkbaar had de ref een fout gezien. Hij zei me: 'je mag kiezen, hands of gevaarlijk spel.' Ik denk dat de bal mijn hand niet raakte, maar moet het nog zien op de beelden."

Na de rust liep het beter, je stond ook opnieuw op je linksachter

"Ja je ziet dat het beter loopt als er mensen spelen die dat gewoon zijn, zowel op linksachter als op rechtsbuiten. Ik heb er geen probleem mee om op die positie te spelen als de coach dat vraagt. Bij Sint-Truiden speelde ik ook al op zowat elke positie."

Volgende week zit je een schorsingsdag uit, vind je dat jammer?

"Ik had graag elke minuut van het seizoen gespeeld, maar misschien is het beter voor de ploeg dat ik niet speel. Ik won nog nooit van Leuven (lacht)."

Lokeren en Kortrijk houden elkaar in evenwicht en Gent komt eraan. Hoe schat jij de kansen voor Play-off I in?

"Vandaag waren we alvast de betere ploeg en op Kortrijk gaven we een 1-3 voorsprong uit handen. We toonden vandaag dat we meer verdienen dan dat puntje voorsprong."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties