Reactie Vanhaezebrouck: "Ze lopen alleszins niet uit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vanhaezebrouck: "Ze lopen alleszins niet uit"
Foto: © SC

Lokeren en KV Kortrijk geven elkaar in het klassement geen duimbreed toe, ook in de onderlinge confrontaties werd twee maal gelijk gespeeld. Het lijkt een lange strijd te worden voor de laatste Play-off I plaats.

Sander De Graeve in Lokeren

Hein Vanhaezebrouck vond de puntendeling uiteindelijk verdiend. "Wij waren in de eerste helft veruit de betere ploeg en na de rust nam Lokeren die rol over. Bij beide ploegen waren de kansen te schaars. Vooral bij ons was de laatste pas vaak niet goed genoeg. Aan het eind kregen zij wel wat betere kansen, maar daar verdedigden we heel goed op. De defensie verdient overigens een pluim."

Vanhaezebrouck wou vooral niet verliezen in Lokeren. "Wij deden vorige week een slechte zaak door niet te winnen van Charleroi en zij wonnen op Genk. Het was dus zaak om hun voorsprong van één punt niet groter te laten worden, zeker met het programma in gedachten. Wij moeten naar Mechelen en dan thuis tegen Standard. Bij Nieuwjaar kan dat verschil dus oplopen, dat moeten we vermijden. Als we in januari nog in de buurt staan, doen we mee tot het eind."

Er strijden drie ploegen om de zesde plaats, maar Vanhaezebrouck wil nog niet te ver vooruit kijken. "Dit is een momentopname. Gent kan er morgen over gaan en zij kennen nu een fantastische periode. Wij hebben die ook gehad en in het begin van het seizoen was Lokeren het sterkst. Zo heeft iedereen zijn momenten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties