Mogelijk spitsenprobleem voor Lokeren

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Mogelijk spitsenprobleem voor Lokeren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Sporting Lokeren was het de voorbije weken aan Junior Dutra om de aanval te leiden, maar tegen Leuven viel hij uit. Ook Hamdi Harbaoui is twijfelachtig voor woensdag. Een spitsenprobleem dreigt voor de moeilijke verplaatsing naar Oostende.

Sander De Graeve in Lokeren

Harbaoui keert immers terug naar Tunesië om de begrafenis van zijn grootmoeder bij te wonen. De spits doet er wel alles aan om op tijd terug te zijn voor de wedstrijd op Oostende van woensdag. Intussen viel Dutra wel out tegen Leuven met een probleem aan de hamstrings. Verder blijven enkel Ansah en Despotovic over in het aanvallende compartiment.

Technisch directeur Reynders geeft ook aan dat het wel eens de laatste weken van Harbaoui bij Lokeren zouden kunnen zijn. "Er is momenteel één concreet bod, van Umm Salal uit Qatar. Misschien is nu het moment gekomen om hem te laten gaan." Umm Salal staat momenteel op de laatste plaats in de Qatarese competitie.

Ook Taravel lijkt op de weg naar de uitgang, bij de Fransman is het bijna in kannen en kruiken. Hij kan naar Dinamo Zagreb, de landskampioen van Kroatië. "De clubs zijn eruit, nu moet hij nog de medische testen afleggen ter plaatse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties