Rooney en handje hulp leveren Man U toch volle buit op

Manchester United heeft het allesbehalve makkelijk gehad op het veld van Hull City. De bezoekers kwamen al snel op een dubbele achterstand, maar Rooney en de Hull-verdediging trokken de situatie recht.

Manchester United nam een dramatische start tegen Hull City. Na dertien minuten en twee keer heel slap verdedigen stond het immers al 2-0 in het krijt na goals van Chester en Meyer. United keerde echter snel het tij onder impuls van een indrukwekkende Wayne Rooney. Eerst scoorde Smalling de aansluitingstreffer op vrije trap en daarna scoorde hij zelf met een fantastisch schot de 2-2. Een schitterende goal!

Met de 2-2 op het bord dacht je dat United er in de tweede helft op en over zou gaan, maar dat was zeker niet het geval. De bezoekers hadden echter het geluk aan hun zijde, want eerst ontsnapten ze aan de 3-2 en dan besloot ook nog Chester een handje toe te steken door een voorzet - onder druk van Rooney - onhoudbaar voorbij zijn eigen doelman te koppen. In de slotfase kwam United nog een paar keer goed weg, onder meer na een flater van De Gea en een kopbal van Bruce op de lat, maar hield toch stand.

En dat leverde Man U zelfs de drie punten op en de negen op negen, waardoor er weer wat naar boven gekeken mag worden in het klassement.