Droomtransfer Nainggolan is nog kwestie van punten, komma's en 750.000 euro

Droomtransfer Nainggolan is nog kwestie van punten, komma's en 750.000 euro
Foto: © SC

Het lijkt er sterk op dat Radja Nainggolan zijn laatste wedstrijd in het shirt van Cagliari heeft gespeeld. Een transfer naar AC Milan ligt nu wel echt in het verschiet, een akkoord zou volgens de Italiaanse pers al nakend zijn.

Nainggolan komt sinds de zomer van 2010 uit voor Cagliari, waar hij zich tot één van de absolute sterkhouders ontpopte. De voorbije jaren kwamen diverse topclubs bij hem aandringen, maar tot nu toe hield Cagliari de boot altijd af. Nu lijkt een overstap naar AC Milan nakend.

Voorzitter Cellino had al langer een voorliefde voor een transfer naar bijvoorbeeld AC Milan. “Ik zou Radja het liefst van al ook na Nieuwjaar nog in Italië aan het werk zien, bij Juventus of AC Milan. Juve informeerde het eerst, maar bij Milan is mijn vriend Adriano Galliani actief”, aldus Cellino enkele dagen geleden in de Italiaanse pers. 

Nu is er bijna een overeenkomst. Volgens La Gazetta Dello Sport vraagt Cagliari 7 miljoen euro, terwijl de Milanezen voorlopig maar 6,25 miljoen euro wilden betalen voor 50% van de transferrechten. Als er groen licht gegeven wordt om de 750.000 overige euro's bij te passen, dan staat niets een overstap van de Rode Duivel nog in de weg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties