Vazquez: "Te vroeg afgeschreven voor La Liga"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 56 reacties
Vazquez: "Te vroeg afgeschreven voor La Liga"
Foto: © SC

Victor Vazquez wil in 2014 zijn stempel drukken op Club Brugge. Toch droomt de Spanjaard nog steeds van de Primera Division. "Maar ik kan niet terugkeren zonder iets te hebben gepresteerd in België."

Victor Vazquez voelt zich in zijn nopjes. Club Brugge is momenteel op winterkamp in San Roque en dat is een feest voor de Spanjaard. "Ik vind het leven in België nog steeds vreemd. Alle winkels sluiten om zes uur 's avonds, terwijl het leven in Spanje op dat moment pas begint. Ik verveel me steendood."

"Maar die opoffering heb ik voor het voetbal gemaakt", gaat Vazquez verder in Het Nieuwsblad. "Ik wil nog steeds bewijzen dat ik te vroeg afgeschreven was voor de Primera Division. Maar ik kan toch niet terugkeren zonder iets te hebben gepresteerd in België?"

Net daarom wil de 26-jarige middenvelder - die nog een contract tot 2016 heeft lopen op Jan Breydel - in 2014 knallen. "Al moeten we dan onze crisismomenten overleven", besluit Vazquez. "Die tweede helft tegen Waasland-Beveren was simpelweg rampzalig, hé. Als onze mentaliteit kan veranderen, kunnen we die titel pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties