Kortrijk-huurling: "Ik hou van de Parijse sfeer op de Bosuil"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Kortrijk-huurling: "Ik hou van de Parijse sfeer op de Bosuil"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De Bosuil maakt vanavond kennis met Alassane També. De huurling van KV Kortrijk heeft alvast zin om te proeven de unieke sfeer. "Ik vergelijk het graag met Parijse fans."

Cédric De Volder in Antwerpen

Alassane També wordt door KV Kortrijk tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Antwerp FC. De 21-jarige Fransman zal vanavond tegen Moeskroen-Péruwelz wellicht de defensie van The Great Old al versterken.

"Ik moet toegeven dat ik aanvankelijk niet overtuigd was van deze stap", valt een eerlijke També met de deur in huis. "Jimmy Floyd Hasselbaink maakte me echter warm voor dit project. Of ik geen zin heb om op een lager niveau te voetballen? Het spelletje is overal hetzelfde, hoor." (lacht)

"Sfeer op Bosuil is uniek"

També - die bij de Franse nationale jeugdelftallen een vaste waarde was - verzeilde dit seizoen op een dood spoor bij De Kerels. "Hein Vanhaezebrouck had blijkbaar geen geloof meer in mij. Of het Kortrijkzaanse hoofdstuk nu afgesloten is? Ik heb er nog een contract, hé. Maar op dit moment telt enkel Antwerp."

"Ik kijk eerlijk gezegd uit naar onze thuiswedstrijden", gaat de flankverdediger verder. "De sfeer op de Bosuil is uniek. Ik ben afkomstig uit Parijs en daar kennen de voetbalfans er nochtans ook iets van. Of ik schrik heb van het gebrek aan matchritme? Ik trainde dagelijks met een eersteklasser."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties