"Hazard wordt één van 's werelds beste spelers"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
"Hazard wordt één van 's werelds beste spelers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Straffe uitspraak van José Mourinho in een exclusief interview met het Engelse Standard Sport. De Portugese coach van Chelsea bindt er wel een belangrijke voorwaarde aan vast. "Hazard moet voor zijn ontwikkeling in Engeland blijven."

De aanpassing aan de speelstijl van The Special One heeft even geduurd, maar de jongste weken stijgt Eden Hazard weer naar zijn beste niveau. Dat is ook Mourinho niet ontgaan, die zijn bewondering voor onze Rode Duivel niet onder stoelen of banken steekt. “Hazard is gaan beseffen dat topvoetbal naast talent ook absolute professionaliteit verreist. Als hij die attitude vasthoudt, wordt hij één van de beste spelers in de wereld.”

Mourinho, die gelooft dat de Premier League de ideale omgeving vormt voor de ontwikkeling van onze landgenoot, looft ook de tactische vooruitgang die hij in die anderhalf jaar bij Chelsea boekte. “Hazard benut veel meer zijn kwaliteiten ten dienste van de ploeg en weet steeds beter zijn gebreken weg te stoppen. Hij strijdt op zijn 23ste om het kampioenschap in de Premier League, is nog in de running voor de Champions League en trekt komende zomer met België naar de Wereldbeker. Hazard heeft alle troeven in handen om deze uitdagingen aan te gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties