Reactie Raman: "Begrijp fluitconcerten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Raman: "Begrijp fluitconcerten"
Foto: © SC

Huurling Benito Raman scoorde in de vorige twee duels met 'zijn' AA Gent, maar gisteren wou het maar niet lukken. Kortrijk won uiteindelijk toch, maar Raman werd door de thuisaanhang herhaaldelijk uitgefloten.

Sander De Graeve in Gent

Raman kreeg, net als dinsdag, een heleboel kansen. Scoren lukte echter niet. "Ik had opnieuw de kans vandaag, maar bij mijn eerste kans liep ik net buitenspel. Bij mijn afgekeurde goal was het geen buitenspel. De bal kwam immers van Habibou. Dat was de kans om de 0-1 te maken."

Raman verliet het veld voor matchwinnaar Stijn De Smet. "We hebben het geluk dat de coach een gouden wissel deed. Hij scoorde de 0-1 in de laatste minuut." Vlak voor zijn wissel kreeg Raman nog een grote mogelijkheid, maar zijn volley ging over. "Het was alles of niets, wereldgoal of ver over. Het werd het tweede."

"Ik begrijp de fluitende supporters"

De huurling van Gent kreeg enkele fluitconcerten over zich heen van 'zijn' supporters. "Dat is te begrijpen. Ik heb enorm veel respect voor de supporters van Gent." Die reageerden op uitspraken van Raman in de krant. "Mijn woorden werden een beetje verdraaid. Ik zei dat ik het Gent niet gunde dinsdag, maar dat ging enkel over dat moment. Natuurlijk hoop ik dat Gent de beker pakt."

Kortrijk deed een goeie zaak in het klassement. "We wisten dat we Gent aankonden, maar we moesten erin geloven. Gent had de betere kansen dus we mogen blij zijn dat we op het eind dat doelpunt nog maakten. We wonnen op een diefje."

KV Kortrijk staat in de strijd om Play-off I nu op drie punten van Racing Genk. Raman ziet dat anders. "Eigenlijk staan we gelijk met Genk. Tegen het eind van de competitie spelen we immers in eigen huis tegen hen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties