Reactie Trajkovski: "Deze coach heeft wel vertrouwen in mij"

Trajkovski: "Deze coach heeft wel vertrouwen in mij"
Foto: © SC

Het leek dat het verhaal van Aleksandar Trajkovski bij KV Mechelen ten einde liep, maar onder Franky Vercauteren lijkt hij een nieuwe episode te kunnen gaan schrijven. En daar bedankte hij tegen Anderlecht voor met een gave prestatie.

Trajkovski kwam onder Van Veldhoven niet meer in de plannen voor. "Onder de vorige coach speelde ik niet veel, maar ondertussen is er iets veranderd", knikte Trajkovski. "Deze coach gelooft in mijn kwaliteiten. Hij ziet dat ik het verschil kan maken en dat geeft me heel veel vertrouwen."

En dat zag men ook tegen Anderlecht. Hij sneedt een paar als boter door de bezoekende defensie. "In de eerste helft liep het moeizaam, maar in de tweede kregen we vooraan meer ruimte en daar kon ik gebruik van maken. En ik had ook een paar goeie kansen. Bij die tweede dacht ik echt dat de bal ging binnen gaan, maar gelukkig was Mokulu goed gevolgd."

Binnenkort kan er wel concurrentie van Jonathan Legear bijkomen. "Ik ken hem niet. Speelt hij ook op de flank? Geen probleem. Als hij ons kan helpen, is hij welkom."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties