Reactie Matton: "Weet ook niet wat er gebeurde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Matton: "Weet ook niet wat er gebeurde"
Foto: © SC

Thomas Matton ging gisteravond met KV Kortrijk in eigen huis de boot in tegen Lierse. De match begon nochtans goed voor de thuisploeg. Al na twee minuten kon Matton Kortrijk op voorsprong zetten.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Ik weet ook niet goed wat er allemaal gebeurd is", aldus Matton. "Ik denk dat we een goeie prestatie geleverd hebben, maar we slikten veel te makkelijk doelpunten. Ik weet niet hoeveel kansen Lierse kreeg, maar het zullen er niet veel meer zijn dan diegene die ze afwerkten."

"Als je drie keer scoort moet je normaal gezien winnen. Het is pijnlijk dat we verloren en opnieuw vier goals incasseerden." Voor de winterstop kreeg Kortrijk twee maal vijf goals tegen, maar de laatste wedstrijden konden de Kerels de nul houden.

"Lierse deed niet mee"

Kortrijk begon goed dankzij de goal van Matton. "Santini zette die bal mooi voor, ik weet wel niet of het de bedoeling was. Daarna bleven we drukken, we gingen niet voor onze zestien liggen. We kregen nog een aantal kansen, maar in twee minuten tijd stond de match op zijn kop. Voor die goals deed Lierse niet mee."

"We bleven ervoor gaan, maar na de rust kregen we bij de eerste counter opnieuw een goal binnen. We kwamen opnieuw terug en dan was het opnieuw hetzelfde liedje. We wisten dat de sterkte van Lierse voorin lag, maar we waren blijkbaar niet wakker." Vooral voor de kansen op Play-off I is de nederlaag erg zuur. "We hadden als doelstelling zes op zes, dat is dus al mislukt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties