De Laet op koers voor promotie met Leicester: "Club snakt naar Premier League"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
De Laet op koers voor promotie met Leicester: "Club snakt naar Premier League"
Foto: © SC

Ritchie De Laet ligt met Leicester City op koers om te promoveren naar de Premier League. Onze landgenoot staat na 28 speeldagen stevig aan de leiding en droomt van een terugkeer op het hoogste niveau. "De club heeft van de titel een prioriteit gemaakt", zo zegt hij in Gazet van Antwerpen.

De Laet is sinds vorig jaar een vaste waarde bij Leicester City. Vorig seizoen miste hij met zijn club de promotie op een haar na, maar dit jaar moet het raak zijn. “Heel de club snakt naar de Premier League. Zeker sinds de overname van onze Thaise voorzitter.”

“Hij heeft er zijn missie van gemaakt om de club zo snel mogelijk naar de Premier League te loodsen. Die man heeft naar verluidt 120 miljoen euro in de club gepompt. Nu is Leicester City opnieuw een gezonde club.”

"Enkele wedstrijden bij United hebben pak deuren voor mij geopend"

De Belgische rechtsachter kan volgend seizoen mogelijk een vervolg breien aan de negen wedstrijden die hij reeds speelde in de Premier League, bij Manchester United en Norwich City. “Mijn periode bij Manchester United was onvergetelijk”, aldus De Laet.

“Warren Joyce, destijds mijn trainer bij Antwerp, had mij getipt bij Ferguson. Ik ben hem daar nog altijd dankbaar voor. Mijn krediet was iets minder groot omdat ik ‘maar’ van Stoke City kwam. Die enkele wedstrijden bij United hebben wel een pak deuren voor mij geopend”, besluit de rechtsachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties