Reactie Siani: "Ga ik ooit nog zo'n kans krijgen op een finale?"

Siani: "Ga ik ooit nog zo'n kans krijgen op een finale?"
Foto: © SC

Sebastien Siani is een paar rijtjes afgezakt op het veld, maar heeft daar blijkbaar geen problemen mee. De voormalige spits verdient tegenwoordig zijn brood als verdedigende middenvelder, maar liet tegen Lokeren zien dat hij daar allerminst problemen mee heeft.

Siani is als oudgediende van KV ook kapitein van de ploeg, maar waarschijnlijk had hij niet meer verwacht dit te mogen meemaken. "Nee, absoluut niet", lachte hij. "Voor het seizoen toch niet. We staan op negentig minuten van een finale! Ga ik ooit nog zo'n kans krijgen? Iedereen is heel gemotiveerd om naar de Heizel te trekken. Door het verlies van Waasland-Beveren kunnen we ons daar ook meer op focussen."

De 1-1 liet wel een bitter nasmaakje achter. "We hadden eigenlijk nog maar weinig kansen weggegeven en hadden op de counter verder kunnen uitlopen. We hadden het onszelf veel makkelijker kunnen maken. De coach boos? Dat is normaal ook. Als je ziet wat we op de mat leggen tegen een topvijfploeg en dan zo'n dom doelpunt weggeven..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties