Inter en Man U azen op Hernanes

Nicola Cantoro
| 4 reacties
Inter en Man U azen op Hernanes
Foto: © SC

De Braziliaan Anderson Hernanes, een van de betere spelers bij Lazio op dit moment, zou dicht bij een transfer naar Inter Milaan staan. Hernanes trainde vandaag nog mee bij Lazio, maar had de tranen in zijn ogen staan toen hij na afloop van de oefensessie het trainingscomplex verliet.

Een vertrek bij Lazio zou de logische reden kunnen zijn van de emotionele Hernanes na de training deze ochtend. Volgens Italiaanse media kon de 28-jarige Braziliaan op heel wat interesse rekenen, maar Inter zou het concreetst zijn met de spelmaker. Ook Manchester United zou op vinkenslag liggen.

De middenvelder speelde tot dusver 118 competitiewedstrijden in de Serie A en werd als speler van Lazio steeds vaker opgeroepen voor het Braziliaanse elftal. Hernanes zal er wellicht ook bij zijn op het WK in eigen land.

Afgelopen zondag beweerde Lazio-voorzitter Claudio Lotito nog dat hij Hernanes absoluut niet wilde laten gaan: "Zeventien miljoen euro? Voor dat bedrag krijg je hooguit zijn linkervoet. We hebben het over een voetballer die niet te koop is", blufte de preses. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties