Wat doen Ajax, PSV, Atlético en Real vandaag?

Redactie
| 0 reacties
Wat doen Ajax, PSV, Atlético en Real vandaag?
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u de hele dag lang genieten van Ajax, PSV, Atlético, Real Madrid en veel meer.

Wat een zondag wordt het vandaag. De hele dag lang kan u vanachter uw computer genieten van de ene topmatch na de andere. Beginnen doen we al om 12.30 uur, met Utrecht - Ajax. Kunnen de Amsterdammers ook in Utrecht hun goede positie in het klassement behouden?

Enkele uren later (16.30 uur) kan u genieten van PSV, dat op bezoek bij RKC Waalwijk de achterstand op Ajax zeker niet groter wil zien worden.

Later op de avond spelen ook Atlético (19 uur) en Real (21 uur) Madrid hun wedstrijden nog. Kunnen Sociedad of Athtletic de Bilbao met een stunt uitpakken tegen een van de Madrileense teams?

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan Sociedad stunten?

Waag een gokje via Unibet. Als Atlético Madrid een keertje zou verliezen tegen Sociedad, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 600 euro! Een gelijkspel kan dan weer makkelijk 300 euro opleveren - een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties