Fiorentina en Udinese doen hun job

Jordy Ferket

AFC Fiorentina heeft vanmiddag gewonnen van Atalanta Bergamo met 2-0. Door de zege komt de derde plaats in het klassement dichterbij. Ilicic en Wolski maakten de doelpunten voor de ploeg uit Firenze.

Na zestien minuten kwam Fiorentina al op voorsprong. Ilicic trapte een vrije trap prachtig in doel. Daarna  had de ploeg uit Firenze het moeilijk. 70 minuten lang speelde het met knikkende knieën. Tien minuten voor tijd konden de fans van Fiorentina al rustiger kijken naar de wedstrijd. Luca Cigarini kreeg rood en Atalanta moest met tien man verder. Rafal Wolski legde uiteindelijk de 2-0 nog tegen de touwen.

Udinese kent geen moeite met tegenstander

Udinese won overtuigend van Chievo Verona. Het werd 3-0. Alle doelpunten in de partij vielen in de tweede helft. Antonio Di Natale opende de score. Bruno Fernandes en Emmanuel Agyemang-Badu scoorden de andere goals.