Mertens en Tottenhambelgen willen verder bekeren

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Mertens en Tottenhambelgen willen verder bekeren
Foto: © SC

Vanavond begint de Europa League weer met de zestiende finales. Racing Genk is de enige Belgische vertegenwoordiger, maar op diverse voetbalvelden kunnen we lekker voetbal verwachten. Wie pakt een goede uitgangspositie?

Het is alvast uitkijken wat AZ Alkmaar kan op bezoek bij het Tsjechische Slovan Liberec, om in de gaten te gaan houden wie de mogelijke tegenstander van Genk wordt in de volgende ronde. Een tripje naar Alkmaar lijkt tot de mogelijkheden te gaan behoren, maar zover is het nog niet.

Voor een aantal van de favorieten lijkt de eerste horde die moet worden genomen een haalbare. Juventus mag het opnemen tegen Trabzonspor, Napoli moet Swansea bekampen en Tottenham moet naar Oekraïne voor een duel met Dnipro.

We kijken natuurlijk ook halsreikend uit naar de prestaties van de andere Belgen in de verschillende wedstrijden. Wie knokt zich naar de volgende ronde.

Kan Trabzonspor stunten in Turijn?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 1020 euro op. Denk je eerder dat de stunt van Frankfurt komt? Dan mag je 540 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties