Van Gaal: "Engeland is volgende stap in mijn carrière"

Nicola Cantoro
| 6 reacties
Van Gaal: "Engeland is volgende stap in mijn carrière"
Foto: © SC

Louis Van Gaal heeft nog maar eens benadrukt dat hij na het WK terug bij een club aan de slag wil gaan. "Ik heb gewerkt in Spanje, Duitsland en Nederland. Ik denk dat Engeland de volgende stap is in mijn carrière", zei de bondscoach van Oranje tegen de Daily Mail.

Louis Van Gaal verblijft momenteel in Brazilië voor een workshop voor trainers. De voormalige trainer van Ajax, AZ, FC Barcelona en Bayern München werd eerder al in verband gebracht met een overstap naar Tottenham. Maar pas na het WK wil hij elders aan de slag.

Een voorkeur spreekt hij nog niet uit. “Het zou ook een andere club kunnen zijn. Het hangt ervan af wat beschikbaar is. Ik heb gewerkt in Spanje, Duitsland en Nederland. Ik denk dat Engeland wel de volgende stap is in mijn carrière", zegt de Tsaar van Alkmaar

Op het WK zelf rekent de Nederlander alvast op zijn topspits Robin Van Persie. "Hij kan het geweldig gaan doen, omdat hij het heerlijk vindt om voor Oranje te spelen. Hij wil zijn techniek laten zien. Het niveau van de medespelers ligt bij het Nederlands elftal hoger dan bij Manchester United."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties