De Bruyne en Wolfsburg boeken knappe zege

bart ver elst
| 5 reacties

Wolfsburg heeft de drie punten tegen Bayer Leverkusen kunnen thuishouden. De Bruyne werd tien minuten voor het einde van de wedstrijd naar de kant gehaald. De eindstand was 3-1.

Iets voor het kwartier kon Perisic, die randje buitenspel stond, Bas Dost de 1-0 aanbieden. De Nederlander liet deze kans niet liggen. De resterende kansen in de eerste helft waren voornamelijk voor Leverkusen. Net voor de rust kon Sam de verdiende gelijkmaker binnen schieten.

Na een kwartier in de tweede helft kreeg Olic met wat geluk de bal na een vrije trap. Hij zag de vrijstaande Luiz Gustavo en de Braziliaan kon van dichtbij scoren. Een kwartier voor het einde maakte Rodriguez de geruststellende 3-1 en toen was de match beslist. Nadat De Bruyne een nul op zes boekte met zijn ploeg, heeft Wolfsburg nu een negen op negen na een mooie overwinning tegen de tweede in de stand.