Januzaj en Fellaini winnen op het veld van Crystal Palace

bart ver elst
| 3 reacties

Manchester United heeft een eenvoudige zege behaald tegen Crystal Palace. Een penalty van Van Persie en een mooie goal van Rooney zorgden voor de 0-2 eindstand.

Bij Manchester United United was er zowel voor Fellaini als voor Januzaj een basisplaats voorzien. Januzaj werd na 80 minuten vervangen door Giggs, en Fellaini werd twee minuten voor het einde gewisseld voor Fletcher.

In een matige eerste helft was er slechts weinig te zien. Een bedrijvige Rooney zorgde wel voor defensieve kopzorgen bij de thuisploeg. In de tweede helft werd Evra foutief gestopt in de zestien. Van Persie trapte de penalty feilloos binnen. Nauwelijks een paar minuten later trapte Rooney een vluchtschot knap in het doel. United hield de voorsprong vast en kon de drie punten mee naar Manchester nemen.