De fratsen van Balotelli... Er komt geen einde aan

Jordy Ferket
| 0 reacties
De fratsen van Balotelli... Er komt geen einde aan
Foto: © SC

Mario Balotelli kwam afgelopen weekend weer negatief in de media. De Italiaanse topspits zou zaterdagnacht een fotograaf hebben geslagen. Dit is niet de eerste frats van Supermario. Wij haalden er vijf opmerkelijke vanonder het stof.

Mourinho kent de fratsen van Mario

Toen José Mourinho nog coach was bij Inter Milaan, had hij Supermario onder zijn hoede. Het is een samenwerking die hij niet snel zal vergeten. Dat maakt de Portugees nog eens duidelijk in onderstaand filmpje.

   

“Omdat ik rijk ben.”

Na amper twee weken in Manchester wist de lokale politie al dat ze van Balotelli nog niet alles gezien hadden. Hij crashte met zijn Audi R8 in de buurt van het stadion van City. Toen de politie ter plaatse kwam, vroegen de agenten onmiddellijk waarom hij 6000 euro in zijn zakken had zitten. Supermario antwoordde doodleuk: “Omdat ik rijk ben.”

Een hesje aandoen, het is niet eenvoudig als je Balotelli heet

Ook op training bij the Citizens viel er altijd iets te beleven wanneer de Italiaan tussen de lijnen stond. Een hesje aandoen op training is voor hem blijkbaar niet eenvoudig. Dat bewijst onderstaand filmpje.

     

Je bent nooit veilig met Balotelli in de buurt

Bij Manchester City stak de aanvaller, zoals hierboven vermeld, de ene na de andere frats uit. Sommigen waren zelfs gevaarlijk. Zo gooide Mario dartpijltjes naar jeugdspelertjes van the Citizens.

EK 2012: de Balotelli-show

Op het Europees kampioenschap in Zwitserland en Oostenrijk kon je niet om Balotelli heen. Niet alleen op training zorgt Balotelli voor een komische noot. Ook op het terrein tovert zijn gedrag bij iedereen een glimlach op het gezicht Dat ziet u hieronder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties