Sibum: "We moeten nog punten pakken"

Nicola Cantoro
| 2 reacties
Sibum: "We moeten nog punten pakken"
Foto: © SC

Robin Henckens scoorde zondag een belangrijk doelpunt voor Waasland- Beveren tegen zijn ex-club Racing Genk. Met de overwinning in Limburg lijken de Waaslanders zo goed als zeker van het behoud in eerste klasse. Maar dat willen ze in Beveren nog niet beweren.

In een interview met Sporting Telenet heeft Waasland-Beveren-speler Bas Sibum het over de kentering van zijn ploeg. Na een dramatische start van het seizoen zette Waasland-Beveren de puntjes op de i. “Een overwinning zegt soms meer dan duizend woorden. Van zodra je begint te winnen, of in ieder geval niet verliest, dan groeit het vertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste voor een voetballer.”

Toch wil de ervaren Nederlander niet té euforisch doen. “Ik denk dat het bij iedereen leeft dat we nog punten moeten halen. Dat is wat er nu moet gebeuren.” Dat dat tegen PO1-teams als Lokeren, Standard en Zulte-Waregem zal moeten gebeuren, laat Sibum koud.

“Dat zegt mij niet zoveel. Op Genk had ook niemand verwacht dat we zouden winnen en we wonnen de match daar dik verdiend omdat we voetballend beter waren en ook in de duels beter waren. Ik hoop alleen voor ons en voor de supporters dat we dat dit weekend al kunnen doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties