Nainggolan en Vanden Borre in selectie Marc Wilmots, geen Batshuayi

Nainggolan en Vanden Borre in selectie Marc Wilmots, geen Batshuayi
Foto: © SC

Marc Wilmots heeft zopas zijn selectie bekendgemaakt voor het oefenduel tegen Ivoorkust op 5 maart. Daarbij geen Michy Batshuayi of Maxime Lestienne, maar wel Radja Nainggolan.

Anthony Vanden Borre en Radja Nainggolan mogen zich terug Rode Duivels noemen. Beiden waren er in het verleden al een aantal keer bij (Vanden Borre heeft zelfs al meer dan 20 selecties op zijn naam), maar door de recente ontwikkelingen worden ze nu beiden opgeroepen.

In de verdediging kiest Marc Wilmots deze keer voor Anthony Vanden Borre, die het bij Anderlecht de laatste tijd bijzonder goed doet. Thomas Meunier - die andere rechtsback die in de vaderlandse competitie floreert en er tegen Japan en Colombia bij was - is niet weerhouden in de selectie van de bondscoach.

Verder heeft de transfer naar AS Roma Radja Nainggolan nu ook een selectie opgeleverd bij de Rode Duivels. Ook hij was er in het verleden al bij. Michy Batshuayi is er niet bij, hij zal op 5 maart een levensbelangrijk duel afwerken in Leuven tegen Servië op weg naar het EK voor beloften.

De volledige selectie:

Doelmannen: Casteels, Courtois, Mignolet
Verdediging: Alderweireld, Ciman, Kompany, Lombaerts, Pocognoli, Van Buyten, Vanden Borre, Vertonghen
Middenveld: Chadli, Dembele, Fellaini, Nainggolan, Simons, Witsel
Aanval: Benteke, De Bruyne, Hazard, Lukaku, Mertens, Mirallas

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties