Vertonghen één van vele spelers op verlanglijstje Barcelona

Jordy Ferket
| 14 reacties
Vertonghen één van vele spelers op verlanglijstje Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Spaanse topclub FC Barcelona is op zoek naar defensieve versterking voor volgend seizoen. Ze zijn vooral op zoek naar een doelman en een centrale verdediger. Rode Duivel Jan Vertonghen is één van de verdedigers die hoog op het lijstje zou staan bij de grootmacht.

Doelman Valdes verlaat na dit seizoen Nou Camp. Zijn opvolgers wordt vrijwel zeker de Duitse topkeeper Marc-André Ter Stegen. Waarschijnlijk komt er nog een twee goalie naar de Blaugrana. Het contract van reservedoelman Pinto wordt immers niet verlengd.

Kroos en Müller ook op verlanglijst

Daarnaast heeft de club nog heel wat spelers op het verlanglijstje staan. Onder meer onze landgenoot Jan Vertonghen zou interessant zijn volgens het Catalaanse bestuur. Maar ook wereldtoppers als Chelsea-verdediger David Luiz en Dortmund-verdediger Mats Hummels staan erbij.

Ook voor andere posities komen er enkele toppers voor in de plannen van FC Barcelona. Onder meer Bayern-spelers Toni Kroos en Thomas Müller, Chelsea-speler Ramires en Atlético Madrid-speler Koke staan op het lijstje. Dat meldt Mundo Deportivo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties