Bayern verplettert De Bruyne en co ondanks achterstand

Caroline Tonnelier
| 15 reacties
Bayern verplettert De Bruyne en co ondanks achterstand
Foto: © SC

Kevin De Bruyne en co moesten het vandaag opnemen tegen het ongenaakbare Bayern München. Even konden de Wolven de schijn wekken dat ze de koploper in de problemen konden brengen, maar uiteindelijk werd het een zoveelste monsterscore voor de ploeg van Guardiola.

De thuisploeg, met De Bruyne in de basis en Malanda op de bank, kwam tegen Bayern nog wel op voorsprong. Na iets meer dan een kwartier spelen leverde De Bruyne de assist voor het openingsdoelpunt van Naldo. Erg lang was het echter niet wachten op de gelijkmaker. Nog geen tien minuten later had Müller de stand al opnieuw in evenwicht gebracht, nadat de bal tot drie keer toe van de lijn gered was.

Wolfsburg kon tot net voorbij het uur de gelijke stand vasthouden, maar daarna wervelde Bayern naar vijf treffers in minder dan twintig minuten. Na een heerlijke assist van Thiago Alcantara zorgde Müller voor de 1-2 en daarna liet invaller Mandzukic de 1-3 optekenen. Ribéry, Müller en Mandzukic dikten de score verder aan tot een 1-6 pandoering. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties