"In de Premier League zou Bayern niet zo'n ongeslagen reeks neerzetten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 31 reacties
"In de Premier League zou Bayern niet zo'n ongeslagen reeks neerzetten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München stevent af op een nieuwe titel in de Bundesliga, maar Jens Lehmann schat de prestaties van de Duitse topclub niet zo hoog in. "Ze hebben gewoonweg geen tegenstand in Duitsland", aldus de ex-goalie van Arsenal aan The Guardian.

“Hun tegenstanders weten niet hoe ze Bayern moeten aanpakken. Ze lijken zelfs geen manier te vinden om nog maar te proberen hen af te stoppen. Ik zou bovendien graag eens zien hoe het team van Guardiola reageert als het 1-0 achter komt na pakweg tachtig minuten spelen. Maar tot dusver is daar nog niemand in geslaagd.”

Lehmann is dan ook niet onder de indruk van de prestaties die Der Rekordmeister de laatste weken en maanden op de mat legt. “In de Premier League zou Bayern lang niet zo’n ongeslagen reeks kunnen neerzetten. Er is meer kwaliteit aanwezig in Engeland, ook al is de competitie niet meer de absolute top.”

“Saai om naar Bayern te kijken”

De voormalige Duitse international gaat zelfs nog een stapje verder. “Het is zelfs wat saai om naar hen te kijken. Ze spelen de bal maar wat rond achterin als ze onder druk staan om vervolgens rustig op te bouwen naar voren. Het gaat niet snel naar voor, maar eens de bal daar is hebben ze verschillende spelers die er het verschil kunnen maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties